Termékek Menü
0

Faipari ragasztó Technobond D3 kb. 5 kg vízálló faragasztó

Faipari ragasztó Technobond D3 kb.  5 kg vízálló faragasztó Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
5.950 Ft
Faragasztó 5 kg vízálló ragasztó
Faáruház Budapest: 5 db raktáron
Faáruház Budakalász: Utolsó 2 db raktáron
Cikkszám: 5997525713148
Nyomtatási nézet
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Felhasználás előtt alaposan fel kell keverni. Vízzel hígítható de célszerű hígítatlan vagy enyhén hígított (max.10%) formában felhasználni. A munkaeszközről száradás előtt vízzel lemosható. A ragasztó felhordható ecsettel spatulával hengerrel és gépi úton. A megfelelő ragasztási szilárdság eléréséhez tiszta, pormentes, jól illeszkedő felület szükséges.

A helyiség, a ragasztó és a ragasztásra kerülő tárgyak hőmérséklete nem lehet kevesebb 5°C-nál.

Általában elég az egyoldalas felhordás (120-180 g/m2), nehezen nedvesedő felület esetén azonban szükség van kétoldalas felhordásra (60-100 g/m2/oldal). A felhasznált fa nedvességtartalma 8-10 % legyen. Laminált padlóburkoló és szalagparketta esetén a ragasztót a nútba nyomjuk a csőrön keresztül, majd az előírás szerinti összenyomás után a ragasztófelesleget letöröljük.

A szokásos felhasználási körülmények között a ragasztóval bekent felületet kb.5 percnél nem szabad tovább nyitva hagyni, mert a ragasztó bőrösödhet, és nem biztosít megfelelő ragasztást. A ragasztási szilárdság növelésére az összeillesztett felületeket 0,2-0,8 N/mm2 nyomással össze kell préselni. A szükséges minimális préselési időt és hőmérsékletet a konkrét technológia szerint kell meghatározni.A maximális szilárdság eléréséhez a préselési idő 2 óra. A ragasztott kötés teljes megszilárdulásához minimum 24 óra szükséges. A teljes vízállóságot 7 nap után éri el.
Alkalmazási terület:
A ragasztó felhasználható vízálló ragasztóként az épületasztalos iparban. Alkalmas belső terekben rövid ideig ható magas légnedvességnek és vízbehatásnak, valamint mérsékelt klíma melletti kültéri igénybevételnek kitett ragasztott szerkezetekben, amelyekben a ragasztott kötésnek legalább az egyik összetevője fából vagy faszerkezeti anyagból készült (pl. lépcsők, ajtók, ablakok), valamint laminált padlóburkoló és szalagparketta nútban történő ragasztására.Nem mérgező és nem tűzveszélyes
Tárolhatóság:
Száraz raktárban, sugárzó hőtől és közvetlen napfénytől védett helyen kell tárolni. A termék fagyveszélyes de-10 °C-ig felkeverhető. Optimális tárolási hőmérséklet:+5 és 40°C. Tárolhatósági idő: 12 hónap.
Faáruház Mindkettő
Festékek, lazúrok és ragasztók Ragasztó

Hasonló termékek

36 db raktáron
Faragsztó vízálló ragasztó 750 g
1.250 Ft
54 db raktáron
Faragsztó vízálló ragasztó 280 g
690 Ft
5 db raktáron
Faragasztó 32 kg vízálló ragasztó
27.901 Ft

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő